54 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
24-9-2019 19:26:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
hartelijk ontvangst, alles tot nog toe goed geregeld.
24-5-2019 14:12:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heel professioneel, betrouwbaar en servicegericht bedrijf. Heel prettig geholpen en goed op de hoogte gehouden toen ik even moest wachten op de auto. Echt een aanrader!
12-4-2019 09:07:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Vorig jaar mijn auto gekocht ben heel fijn geholpen . Heel open en duidenlijk over alles. En heb het fijn kunnen afhandelen.
30-3-2019 17:47:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Klant vriendelijk onlangs problemen met de auto werd naar volle tevredenheid opgelost
11-3-2019 17:30:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na lang zoeken kwam ik bij RCE CARS terecht. Ik nam contact op en gaf aan dat we uit Almere komen maar serieus interesse hadden voor Nissan Qasquai die op de site stond. Daar aangekomen werden we heel vriendelijk en open ontvangen. Ik heb ruim 1.5 uur nagedacht of ik het echt moest doen. In al die tijd is er geen druk of iets in die richting op ons gezet (Wat toch vaak gebeurt) integendeel juist. Wij besloten om de auto te kopen en vroegen hoe ze het liefst het geld wilde hebben, cash of overmaken waarop gezegd werd: maak maar gewoon over. Nog een plus punt erbij. Dus geen enkele reden tot twijfel hebben wij de auto gekocht. We hebben er ontzettend veel plezier van en onze volgende auto zullen we zeker daar kopen. Bedankt RCE CARS. Tom& Justine
18-2-2019 23:37:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vanmiddag langs geweest voor de twingo en ik moet zeggen ben met open armen ontvangen! Auto was in nieuwstaat voor een redelijke prijs te kopen! Alles werkt naar behoren en ben zeer tevreden!!
23-8-2018 20:12:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
4 weken geleden een hyunday ix20 gekocht naar een aantal weken merkte ik iets aan de auto wat niet goed was heb gelijk gebeld het zat niet in de grantie maar zoals ik verwacht had werd dit goed op gelost kreeg gelijk een leenauto mee zonder kosten de andere dag heb ik de auto weer opgelost zijn langer open gebleven zodat ik de auto op kon halen tot volle tevreden heid zeer klant vriendelujk daar kunnen veel autobedrijven een voorbeeld aannemen kortom een top bedrijf met zeer vriendelijke mensen en gevoel voor zaken doen
26-5-2018 20:51:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Super service. Dringen niet aan . Gewoon goed geregeld

Onze reactie:
Bedankt voor je reactie, wij wensen je veel rijplezier.
3-2-2018 17:33:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Drie weken geleden een leuke Opel Corsa gekocht voor mijn zoon. Een van oorsprong Duitse auto van zeven jaar oud en erg weinig km's Prettig ontvangen en we kregen info over de auto. Wat ze wisten werd verteld en als ze het niet wisten werd dat ook gewoon gezegd. Dus gekocht. Inmiddels heb ik via de papieren alles op internet nagecheckt en het is inderdaad de "spreekwoordelijke" auto van een dametje die er weinig in reed. Mijn zoon heeft al heel wat km's gereden en het is een heerlijk karretje. RCE heeft trouwens een leuk, wisselend aanbod van -meest- geimporteerde auto's. Ze zien er over het algemeen erg goed uit en zijn met zorg geselecteerd op uiterlijk en bijvoorbeeld beschadigingen of gebruikssporen. De prijzen vind ik marktconform. Dus als je zoiets zoekt zou ik er zeker ff langsgaan.

Onze reactie:
Bedankt voor de beoordeling Frank, wij wensen jouw zoon veel rijplezier.
17-1-2018 20:22:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Ook als de koop gesloten is en er na de garantieperiode nog iets opgelost moet worden. Is de SERVICE perfect.

Onze reactie:
Bedankt voor uw reactie Ad!
14-1-2018 09:55:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Vorig jaar maart onze Citroen c3 gekocht met winterbanden. Afgelopen december wilde wij deze er onder zetten, maar bleken niet te passen. Netjes een nieuw passend set gekregen en zijn er ook gelijk ondergezet. Super garage waar je met een fijn gevoel weggaat.

Onze reactie:
Bedankt voor je reactie Danny!
12-1-2018 09:38:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een VW Golf Plus gekocht bij RCE Cars en direct op de terugweg al pech met de ketting. Vervolgens RCE Cars gebeld, de auto is direct opgehaald en ze hebben me een leenauto aangeboden. 2 dagen later hebben ze kosteloos de ketting vervangen en de auto netjes afgeleverd. Zeer tevreden over de volledige afwikkeling en zeker een aanrader! Goed om te zien dat een bedrijf volledig achter de auto's staat en bij pech je niet laat vallen!

Onze reactie:
Hartelijk Bedankt Bjorn, veel rijplezier gewenst
16-12-2017 14:46:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs een erg mooie Ford Fiësta gekocht bij RCE. De verkoper was volledig eerlijk over de staat van de auto en gaf ook aan dat de distributieriem volgend jaar vervangen dient te worden. Ik hou van die eerlijkheid! Na 3 dagen begon de auto slecht te starten en het probleem zat hem in de accu. Na een telefoontje kon ik direct komen en heb kosteloos (!!) een nieuwe én zwaardere accu gekregen. Gelijk even de lampjes van de nummerplaatverlichting vernieuwd en ik kon weer heel tevreden op weg. Mijn vertrouwen in RCE is groot en ik zal er hóe dan ook weer terug komen om de volgende auto aan te schaffen. In de autowereld zijn veel bedrijven na de verkoop niet zo sportief als RCE als het op kleine probleempjes aankomt en ik kan íedreeen aanraden om er toch eens binnen te lopen. Chapeau, RCE! Echt een goed en eerlijk autobedrijf! Dikke aanrader!!!

Onze reactie:
Bedankt voor je beoordeling René en Olga.
21-11-2017 14:14:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik zag een leuke aanbieding op internet van een Mercedes B klasse bij RCE cars. Het telefonisch contact van was al direct zeer prettig. Vol goede moed vertrokken wij van Hoofddorp naar Nuenen, waar wij vriendelijk werden ontvangen en geholpen. De aangeboden auto stond er keurig bij in de showroom en na een proefrit was de koop met inruil gauw gesloten. Toen KHrwe de auto later op kwamen halen stond deze netjes met nieuw gemonteerde trekhaak en nieuwe matten. Kortom een prettig bedrijf met een goede service.

Onze reactie:
Bedankt voor je beoordeling Rien.
8-10-2017 22:18:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Eerlijk bedrijf met goede service

Onze reactie:
Bedankt Yannick!
5-10-2017 22:25:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Goed ontvangen door RCE. Leuke en ontspannen sfeer. Prettig geholpen door Rene {eigenaar} Ga hier eens kijken als je een nieuwe auto zoekt.
11-7-2017 01:31:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ontspannen sfeer met ruimte voor een babbel. Twee weken geleden mijn "nieuwe auto" daar gekocht. Goede informatie en een prima behandeling. Vandaag even terug geweest omdat de airco niet echt koud werd. Geen enkel probleem...werd meteen verholpen. Onder het genot van een koffie rustig wat rond gekeken en een babbeltje gemaakt. Auto werd netjes nagekeken en airco afgevuld. Dit geheel kosteloos. Super goeie service. Hier ga ik zeker terug komen en aan andere aanbevelen. RCECARS team...bedankt.
17-6-2017 17:16:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Mooie ford fiesta vanmiddag gekocht. De service was super!
15-6-2017 21:40:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ca. een jaar geleden een auto gekocht. Nu met de APK bedacht ik mij ineens dat ik nog geen review had geschreven. Ik ben erg tevreden over onze aankoop, netjes geholpen in een fijne informele sfeer. Een goede prijs voor een goede auto. Ook een probleempje met een sensor (gelukkig voor mij binnen de garantieperiode) werd netjes opgelost. Dit ondanks dat wij niet in de buurt wonen. Nogmaals bedankt hier voor!
8-6-2017 13:30:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben een hele mooie Renault megane station hier gekocht. Speciaal uit Den Haag gekomen voor dit bedrijf/deze auto. Na thuiskomst bleek de ingebouwde navigatie niet helemaal goed te werken, na 1 belletje hebben ze het meteen kunnen oplossen door nieuwe software te bestellen. Binnen een week deed alles het! Geen gladde verkopers maar zeer vriendelijke mensen die echt willen dat je tevreden bent met je koop.
7-3-2017 14:34:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Super service!: mooie mini cooper gekocht en dag later ging een lampje branden. Niet alleen werd dat meteen gemaakt, er werd ook nog een ketting en tandwielen vervangen omdat die een eind versleten bleken, allemaal service. Erg tevreden.

Onze reactie:
Hartelijk bedankt Bart voor uw beoordeling
20-12-2016 19:41:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Eind augustus 2016 een auto gekocht bij dit bedrijf. Na het verstrijken van de garantie een grote reparatie moeten uitvoeren. In overleg met dit bedrijf hebben zij zich zeer coulant opgesteld voor wat betreft het vergoeden van een deel van de kosten.

Onze reactie:
Hartelijk Bedankt Benno veel rijplezier gewenst
22-11-2016 11:52:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn vriendin en ik hebben in augustus 2016 onze eerste auto gekocht bij RCE-cars. Wij zijn erg goed geholpen en hebben een prachtige audi A3 aangeschaft voor een mooie prijs. Er waren wat kleine probleempjes aan de auto die kosteloos zijn hersteld, waarna alles perfect werkte. Ook voor onze onderhoudsbeurten zullen wij in de toekomst terugkeren naar RCE-cars, ondanks de afstand van onze woonplaats. Het is een betrouwbaar en vriendelijk bedrijf en we raden het ten zeerste aan. Met vriendelijke groet, Koen en Marlous

Onze reactie:
Hartelijk Bedankt voor uw beoordeling tot ziens bij de volgende beurt
9-11-2016 18:44:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Febr 2016 een Toyota rav gekocht bij rce cars topauto ! Tot ik twee mnd geleden de fiat 500 zag, wederom bij rce cars (meteen verliefd ) superdeal gesloten .Plots kreeg ik startproblemen, maar geen probleem voor rce cars..gratis nieuwe accu geplaatst , wat een service ! Ik raad iedereen aan een kijkje te gaan nemen bij deze betrouwbare en servicegerichte autogarage

Onze reactie:
Hartelijk Bedankt Jolanda voor je beoordeling Je bent altijd welkom
8-11-2016 16:01:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via internet gekomen bij REC cars uit nuenen. Goed en eerlijk geholpen door broer. Ik ben blij met me nissannetje, Tot de volgende keer, en super bedankt.

Onze reactie:
Hartelijk Bedankt voor uw reactie en heel veel rijplezier
19-10-2016 11:25:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Als 20 jarige student zocht ik een klein (maar fijn) autootje. Bij binnenkomst zag ik meteen de auto die ik zocht (klein, goed onderhouden, niet te oud, weinig km's). Na de proefrit was ik verkocht. Ik heb de service, deskundigheid maar ook zeker prijs/kwaliteit als perfect ervaren! Je kunt ze altijd bellen en dat is erg prettig als je een eerste auto koopt! Ik raad je zeker aan, als je een auto zoekt, hier langs te gaan!

Onze reactie:
Bedankt voor je beoordeling Je bent altijd welkom
12-9-2016 18:41:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
ik heb via dit kader een heel positieve beoordeling geschreven alleen vind ik dit review nergens terug . Wel zie ik een onbenullig bericht van iemand die niet tevreden is en de eigenaar dood door kanker toewenst hoe is het mogelijk!. Waarom mijn review niet is geplaatst is mij een raadsel
11-9-2016 20:03:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goede service,vriendelijk en eerlijk ik raad iedereen aan bij RCE te gaan kijken als ze op zoek zijn naar een auto. Een echte aanrader wij zijn heel tevreden met onze mooie Seat Altea.

Onze reactie:
Hartelijk dank voor uw reactie!
29-8-2016 20:41:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Het bedrijf geeft je een goed gevoel, dat het allemaal netjes is geregeld En dat ook zo. Mijn volgende auto word er weer een van dit bedrijf

Onze reactie:
Hartelijk bedankt voor uw reactie
14-8-2016 18:24:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben zeer tevreden over de rustige menselijke behandeling die ik bij RCECARS heb ondervonden. Geen dure panden geen dure maatpakken geen dure receptioniste. Gewoon dan doe je al gek genoeg principe., en dat vertaald zich weer in de gunstige verkoopprijzen.Alle lof voor de RCECARS medewerkers die ik heb mogen ontmoeten.

Onze reactie:
Hartelijk bedankt voor uw reactie
19-7-2016 19:17:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We kochten 6 juli voor het eerst in RCE Cars een mooie Seat Altea. Een fijne sfeer en een fijne verkoper die heel eerlijk overkwam. We hebben de auto zonder garantie gekocht en na 3 dagen ging de deurvergrendeling stuk. We hebben toen gebeld en hebben heel snel een afspraak kunnen maken. Ze hebben heel erg hun best gedaan totdat ze de deurvergrendeling gemaakt hebben. En het heeft ons maar een handdruk en een dankjewel gekost. Super! Ik raad iedereen aan om daar een auto te kopen. Super service!

Onze reactie:
Hartelijk bedankt voor je reactie
17-7-2016 22:55:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
16juli had RCE Cars Volkswagen Fox op marktplaats gezet...nou je raad het al. Ik zag die voorbij komen en heb meteen gereageerd. Ik verwachte niet dat ze zo laat op zaterdag zulle reageren. Ma ja hoor en kon zelfs vandaag 17juli terecht. De service, de vriendelijkheid. Ik voelde mij gewoon thuis. Ik raad vele voor advies of een nieuwe auto bij RCE te gaan. Ze staan letterlijk voor je klaar en het zijn mensen die achter hun woorden staan!!! Ps de auto rijd super en krijg goeie reactie.

Onze reactie:
Hartelijk dank voor uw reactie
17-5-2016 09:28:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
In februari heb ik mijn 1ste auto gekocht bij RCE, een MINI van 9 jaar. Op zaterdag langs gegaan en we konden meteen een proefritje maken. Gelukkig geen vervelende verkooppraatjes, maar gewoon duidelijke info over de opties en hoe zij te werk gaan. Vanwege de mooie prijs en omdat het gevoel goed was, hebben we de MINI diezelfde dag nog gekocht (incl. grote beurt en 3 maanden garantie). Na een aantal weken merkten we wel dat de ABS steeds vaker een storing gaf dus toen zijn even terug gegaan. RCE heeft het keurig opgelost en alles volledig vergoed. Afgelopen week mijn auto weer opgehaald en hij rijdt weer top! Super tevreden over de service van RCE. Zeker een aanrader!

Onze reactie:
Bedankt voor de beoordeling
23-4-2016 17:13:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een week geleden heb ik een Peugeot 206 cc gekocht. Al bij binnenkomst werd ik uiterst vriendelijk behandeld. Alle vragen wat ik had werden uitgebreid beantwoord, er word echt de tijd voor je genomen. Wat een service heeft dit bedrijf. De auto werd helemaal gepoetst afgeleverd, nieuwe Apk erop, auto rijd super! Ik weet in het geval 100% zeker als ik nog eens een auto ga kopen, ga ik hier terug en ik raad ook iedereen aan om hier eens een kijkje te nemen voor een auto. Hier kunnen de autoverkoop bedrijven in Limburg een voorbeeld aan nemen!!! Ik ben dus een zeer tevreden klant.

Onze reactie:
Bedankt voor de reactie ( de limburgse vla was lekker)
31-3-2016 22:04:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
In November een mooie Opel Astra gekocht met 3 maanden garantie. Twee weken buiten de garantie terug gegaan voor een reperatie aan de krukaskering, dit is geheel kosteloos gerepareerd. Ook hebben ze er nieuwe ruiten wissers op gezet. Wat een service! Wij zijn heel tevreden over RCE cars.

Onze reactie:
Dank voor de reactie
28-2-2016 09:56:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb hier een prachtige Peugeot 308 gekocht in mei 2015. Een hele fijne auto. Later bleek dat de auto een probleem met de kachel had. Wat de verkoper ook echt niet wist. Verkoper had tijdens de verkoop gezegd, auto is 100% goed. Ik had de auto zonder garantie gekocht. Ik heb deze RCE-Cars toch opgebeld, en het probleem uitgelegd. Ik mocht terug komen wanneer mij uitkwam. Deze garage heeft het netjes voor mij geheel kosteloos laten repareren. En door omstandigheden en mijn werk ben ik hier pas op 24 februari 2016 weer heengegaan. Maar RCE hield zich echt aan de afspraak. Wat een service van deze garage. Mijn volgende auto komt zeker weer hier vandaan. Nogmaals bedankt, voor jullie eerlijkheid, service, en vooral betrouwbaarheid.

Onze reactie:
Bedankt Ronald je bent van harte welkom
26-2-2016 12:36:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Prijs/kwaliteit
10
We kwamen toevallig bij RCE terecht omdat ze een leuke auto langs de weg hadden staan. We hadden al veel andere zaken bezocht maar RCE was de eerste waar we meteen een vertrouwd gevoel bij hadden, bovendien hadden ze heel veel mooie auto's staan voor hele nette prijzen. Geen gladde verkopers en gewoon een eerlijk verhaal. Ook de service na aankoop was prima! Oorzaak van een lampje dat bleef branden werd snel verholpen en een missend klepje op het dak werd netjes vervangen. Voor m'n volgende occassion weet ik al waar ik naartoe ga!

Onze reactie:
Dank voor uw reactie
17-2-2016 11:02:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Begin februari 2016 bij RCE Cars een mooie Opel Astra H Stationcar gekocht met maar 60000 km op de teller. Een zeer nette en fijne auto. Door verkoper Broer correct en netjes geholpen, geen lange verkooppraatjes maar eerlijk en bondig. We kregen ook een nette prijs terug voor onze inruil. We zijn zeer tevreden met de aankoop en behandeling. Ook de service is goed. Vorige week nog bleek een dimlicht defect te zijn. Deze werd snel en kosteloos vervangen.

Onze reactie:
Dank u voor de reactie het was prettig zaken doen met jullie
2-2-2016 17:03:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
wederom prima geholpen mijn moeder heeft een aantal maanden geleden een mercedes benz gekocht en is er zeer tevrede over en nu de zoon een suzuki alto en wederom prima geholpen topteam bij rce cars ga zo door

Onze reactie:
Dank je wel familie van Eck voor de reactie
21-1-2016 21:14:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We hebben 2 weken geleden een polo gekocht. We zijn daar zeer tevreden over. Ze hebben ons goed en vriendelijk geholpen.

Onze reactie:
Dank u voor de beoordeling
24-12-2015 17:51:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik ben 4 weken geleden voor winterbanden bij RCEcars terechtgekomen, heb er uiteindelijk een mooi setje winterbanden kunnen kopen voor een zeer goede prijs! En kon voor een kleine bijbetaling mijn zomerbanden daar opslaan. Dit vind ik een enorme goede service, want thuis weet je nooit waar je ze moet laten.

Onze reactie:
Bedankt Jeffrey mooie beoordeling
24-12-2015 02:45:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb vorige week een peugeot 308 gekocht bij RCE cars, zonder garantie. Dezelfde dag dat ik de auto heb opgehaald heb ik gebeld dat de verwarming niet goed werkte. Heb de auto terug gebracht en ze hebben er zonder kosten een nieuwe kachel ingezet. Dankzij de super service wou ik RCE cars bedanken met een stukje Limburgse vlaai. Ze waren er super blij mee, maar daarnaast kreeg ik nog een leuk kado mee. RCE cars bedankt voor de super super goeie service. Mocht ik over een aantal jaren een andere auto nodig hebben dan weet ik zeker dat ik eerst RCE cars ga benaderen!!!!!! Het is een top bedrijf dus een echte aanrader........ Rene en iedereen bedankt voor de super service. Als ik in de buurt kom doen we gezellig een bakkie...... Nogmaals toppie........

Onze reactie:
Lekkere vlaai!! Liesbeth bedankt
18-12-2015 15:51:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Begin december een ford c max gekocht, met het naar huis rijden kwamen we tot de ontdekking dat de thermostaat niet werkte en de remmen stokte. Contact opgenomen met rcecars, konden hem gelijk terugbrengen en zou in orde gemaakt worden. Na reperatie konden we hem al weer ophalen zonder extra kosten en als extraatje een kerststukje erbij. Super blij met deze service.

Onze reactie:
Bedankt voor uw reactie
13-10-2015 21:19:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Maandag 12 oktober (gebruikte) winterbanden gekocht en deze zijn gratis gemonteerd door RCE Cars. Zelfs de extra benodigde wielbouten zijn niet in rekening gebracht. Als tegenprestatie heeft de eigenaar weer wat bijgeleerd als het gaat om de Auris Hybrid :)

Onze reactie:
Bedankt Gert!
13-10-2015 18:11:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
2 weken geleden bij rce cars een opel meriva gekocht,na een paar dagen bleek dat de auto geen trekkracht had en we hoorde een raar geluid,we hebben de auto terug gebracht ,en terwijl we geen garantie hadden bij gekocht werd de auto kosteloos helemaal nagekeken en gerepareerd.Na een paar dagen werd ik gebeld en de auto was weer in orde en voor het ongemak kreeg ik netjes een bos bloemen.We zijn nu een week verder en de auto rijdt fijn,dus rce cars ga zo door,en blijf de klantvriendelijkheid en goede service zo houden.

Onze reactie:
Dank je wel voor de beoordeling
26-9-2015 00:18:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Heb een jaar geleden me auto gekocht ik rijd er met plezier mee rond echt een aanrader rcecars ??

Onze reactie:
Bedankt voor uw beoordeling nog veel rij plezier toegewenst.
9-9-2015 12:32:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Wij hebben een paar weken geleden onze auto bij RCE Cars gekocht, en zijn erg blij met de geboden service en de auto. Goede prijzen en goede onderhandelingen.

Onze reactie:
Bedankt voor uw beoordeling nog veel rij plezier toegewenst.
25-8-2015 22:41:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Vandaag mijn Seat Leon gekocht bij rce cars. Super Service bedankt ben super blij met de auto

Onze reactie:
Bedankt voor uw vertrouwen in RCE Cars. Wij wensen u nog veel rijplezier toe.
18-8-2015 17:46:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Nadat ik twee jaar zonder één enkel probleem met mijn vorige auto van RCECars had gereden kocht ik vorige week een Opel Meriva bij ze. Na drie dagen bleek bij het starten de Easytronic versnelling een foutmelding te geven en kon ik niet meer rijden. Hoewel de auto eigenlijk zonder garantie was gekocht ben ik toch onmiddellijk naar hun toe gegaan en de hulp en service was geweldig. De auto werd onmiddellijk gehaald en meteen voor reparatie weg gebracht. Vervangend vervoer werd aangeboden etc. Binnen drie dagen was de schade herstelt. Alle kosten namen zij voor hun eigen rekening als SERVICE. Ze zeggen wel eens dat de mensen slecht zijn en autohandelaren nog slechter. Als dat zo is hebben ze bij RCEcars allemaal het verkeerde vak gekozen! Ik kan ze alleen nog eens hartelijk bedanken en bij iedereen aanbevelen!

Onze reactie:
Bedankt voor uw vertrouwen in RCE Cars. Wij wensen jullie veel rijplezier toe.
9-7-2015 21:46:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Begin juni hebben wij een Opel Astra gekocht bij RCE Cars. Fijne auto alles perfect in orde, tijdens het warme weer kwamen wij tot de ontdekking dat de Airco het niet deed. Contact opgenomen met RCE Cars en zij hebben dit prima samen met ons opgelost. Deze service word niet overal geboden.

Onze reactie:
Bedankt voor uw beoordeling en nog veel rij plezier toegewenst.
7-7-2015 21:38:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Op woensdag 1 juli 2015 mijn Audi A3 van 2010 naar RCE Cars gebracht voor een grote beurt voor de zomer vakantie. De eigenaar als ik het me goed herinner heette hij Rene bood mij zijn auto van de zaak aan zodat ik even de stad in kon gaan. Terwijl mijn auto een grote beurt kreeg. De Airco is ook netjes gevuld en gecheckt op lekkage en dergelijke. Conclusie mijn auto is helemaal klaar voor de zomer vakantie en de prijs was top. Ik was bij RCE Cars zelfs goedkoper uit dan bij mijn oude garage voor de grote beurt en het airco vullen. Mijn volgende beurt zal dan ook zeker weer door RCE Cars uitgevoerd worden bedankt en jullie ook een fijne vakantie volgende week. Gr Wesley

Onze reactie:
Bedankt voor uw vertrouwen in RCE Cars. Wij wensen jullie een hele fijne en veilige vakantie toe.
7-7-2015 20:04:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Bij RCE cars een opel astra h gekocht, Auto had bij aanschaf 38200 gelopen, in het begin enige twijfel over de kilometerstand voor een auto van 2004. Verkoper zei meteen je mag het natrekken klopt het niet krijg jeje geld terug en zette dit ook op de factuur. De week erna na de belgische autokeuring en daar een Carpass laten afdrukken. Alles klopte netjes! De dag dat ik de auto had opgehaald bleef de bendex van de startmotor hangen. Gebeld na rce cars en ik kon de dag erna een nieuwe startmotor afhalen heel goede service ondanks ik geen garantie op de auto had! Verder nog helemaal niks aan de Astra kapot gehad het eertse jaar. Heeft nu 53000 gelopen en zelfs een vakantie naar Spanje ermee gedaan. Als hij ooit aan vervanging toe is ga ik zeker een kijkje nemen bij rce cars

Onze reactie:
Bedankt voor uw beoordeling nog veel rij plezier toegewenst. U bent bij ons altijd welkom de koffie staat klaar.
7-7-2015 19:13:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben onze nieuwe Peugeot 2 maanden geleden bij dit bedrijf gekocht. We zijn super geholpen en de service ervoor en erna waren top super tevreden en beveel dit bedrijf zeker aan bij iemand die een goede en betrouwbare auto zoekt.

Onze reactie:
Bedankt voor uw beoordeling nog veel rij plezier toegewenst.
7-7-2015 18:43:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn auto gekocht ben perfect geholpen, En een super auto nu nog veel rij plezier ermee. Top Ga zo door!!!

Onze reactie:
Bedankt voor uw beoordeling nog veel rij plezier toegewenst.