Bij RCE Cars kunt u terecht voor alle soorten auto-onderhoud. Wij zijn merk- en dealeronafhankelijk en staan klaar voor elk type auto.

Auto-onderhoud

U komt niet snel voor verrassingen te staan wanneer uw auto is onderhouden bij RCE Cars. Regulier onderhoud is van essentieel belang voor het behoud van uw auto. Breng daarom uw auto naar RCE Cars of maak direct een afspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie.

Distributieriem

De distributieriem is een essentieel onderdeel voor het goed functioneren van de motor en deze riem moet binnen een vaststaand interval vervangen worden. Toch is het voor vele mensen onduidelijk wanneer de distributieriem vervangen moet worden. Vraag het daarom aan RCE Cars of maak een afspraak met ons.

Uitlaat

Een goed werkende uitlaat zorgt voor minder geluidshinder en betere prestaties van de motor. Daarom is het belangrijk om uw uitlaat goed te laten controleren. Uiteraard staat RCE Cars voor u klaar!

Remmen

Uw auto kan niet zonder goed werkende remmen. Bij RCE Cars kunt u eenvoudig een afspraak maken. Staan uw werkzaamheden er niet bij? Maak dan een werkplaatsafspraak.

Werkplaatsafspraak

U weet het zeker. Er is iets mis met uw auto. Maar wat precies?

Uiteraard zijn bedrijfswagens en campers ook welkom bij RCE Cars. Ons bedrijf heeft de beschikking over een compleet en modern ingerichte werkplaats, voorzien van alle benodigde gereedschappen en apparatuur.

Uw zekerheden:
  • Klant betrokkenheid, door eerlijk advies en prijsopgave vooraf
  • Snel service, klaar terwijl u wacht
  • Gebruik van kwaliteitsonderdelen, met garantie
  • Gemiddeld 40% lager werkplaatstarief vergeleken met de regionale merkdealer
  • Wist u dat? Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een onafhankelijk autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie.

Graag tot ziens bij RCE Cars!

Direct contact:

040-7507649
De Tienden 34
5674TB Nuenen